קידום אתרים בגוגל - An Overview
קידום אתרים בגוגל - An Overview
Blog Article
מנועי החיפוש באופן כללי אינם אוהבים את קיומו של תוכן רזה, ובמקרים מסויימים אף מסוגלים לנקוט פעולות שונות כנגד אתרים המנהלים תוכן רזה.
כל שקל שהחברה הזו מוציאה – מחושב וחשוב מאוד להבין כיצד המנוע חיפוש הזה עובד כך שנדע לבצע את הפעולות הנכונות בכדי להיות מדורגים גבוהה.
איך להיכנס לתחום הקידום בגוגל? בעלי עסקים רבים מחפשים איך לקדם את האתר בגוגל, או באופן כללי, דרכים לשווק את האתר ואת העסק שלהם במינימום הוצאות, במיוחד בעלי עסקים חדשים שעדין לא במצב שיכולים להשקיע כספים בשיווק.
למי שלא יודע – גוגל לא שולף את תוצאות החיפוש שלו בזמן אמת מרחבי הרשת, אלא רק תוצאות אשר הוא סרק ואינדקס (=הוסיף לאינדקס), שזה בתכלס אומר – מיליארדים של אתרים ודפים מרחבי הרשת (למרות שיש עולם שלם שלא חשוף לגוגל בכלל אבל זה לעניין אחר לחלוטין).
להשתתף בפורומים רלוונטיים לתחום האתר, לשתף מהידע והנסיון ועל הדרך לזרוק כמה קישורים לעמודי האתר (כל עוד זה משרת את משתתפי הדיון ולא למטרת ספאם טהור).
אם לא תחברו את האתר לכלים הנ"ל, רק אתם תדעו כמה הקידום שלכם תרם (וגם אתם לא תקבלו תמונה מלאה), הלקוח – לא.
לפני הכל אני ממליץ לצפות בסרטון הבא בו אני מסביר על הפרמטרים החשובים ביותר של קידום אורגני:
כאן תמצאו את המדריך הטוב ביותר שנכתב אי פעם בנושא קישורים.
יש תוכן רלוונטי עבור הביטויים האלה אבל האתר לא מספיק חזק (צריך יותר סמכות וקישורים חיצוניים)
מדוע אתם זקוקים לכלי לבדיקת מיקומים כאשר את הבדיקה ניתן לבצע באופן ידני? משום שכלי לבדיקת מיקומים מציע לכם בדיקה שאינה מושפעת מפרופיל הגלישה שלכם ומן האתרים בהם ביקרתם לאחרונה.
אחת מן הפעולות החשובות ביותר שיכול מקדם אתרים לבצע על מנת לקדם אתר הוא עדכון כולל של תגי הכותרת בכלל העמודים הרלוונטיים לקידום.
רבים נוטים לחשוב שכאשר גולש מקליד שאילתא בשורת החיפוש, מבצע מנוע החיפוש בדיקה בזמן אמת של אתרי האינטרנט השונים הפזורים ברחבי הרשת, מוצא את האתרים הרלוונטיים לשאילתא שביצע הגולש, ומציג את התוצאות, בסדר יורד של חשיבות והתאמה לגולש, בדף תוצאות החיפוש. ובכן, הדברים עובדים בצורה קצת שונה.
במאמר הבא תוכלו למצוא טעויות חווית משתמש נפוצות שמבצעים בעלי אתרים, לעיתים מבלי להיות מודעים לכך כלל.
מנועי החיפוש השונים כוללים רכיבי תוכנה אשר נקראים זחלנים. תפקידם של הזחלנים הוא לסרוק את הרשת מפעם לפעם, למצוא דפי אינטרנט חדשים או כאלו שהתוכן בהם עודכן ושונה, להחליט האם מנוע החיפוש מעוניין לאנדקס אותם, ובמידה וכן, לשמור עותקים של הדפים האלו במאגרי המידע check here שלו.